Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز رئیس بنیاد ملی نخبگان البرز گفت: بنیاد ملی نخبگان ذیل نهاد ریاست جمهوری و در قالب بنیادهای استانی فعالیت می‌کند.  البرز رتبه چهار کشوری را از لحاظ کمی در برخورداری از نخبگان دارد که جایگاه خوبی است.

به گزارش ایسنا، محمد نبیونی در مراسم تجلیل از دانشجویان مستعد نو ورود به دانشگاه که روز شنبه ۲۱ اسفند در باشگاه میلاد کرج برگزار شد، با بیان اینکه مجموع نخبگان استان در سه بخش مستعدین و نو ورودان، استعدادهای برتر و سرآمدان و پیشکسوتان تقسیم بندی شده اند، اظهار کرد: بنیاد ملی نخبگان البرز  از وجود ۲۵ نفر از سرآمدان علمی که متولد یا ساکن البرز هستند، برخوردار است که داری مقام های بین‌المللی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای بنیاد نخبگان با تلاش و حمایت خانواده‌ها و آموزش‌ها وارد اجتماع نخبگانی شده اند. برخی نیز به درخواست خود با بررسی بنیاد به این جمع می پیوندند. امروز دانشجویان نو ورود مستعد کشور به انتخاب بنیاد ملی درجمع نخبگان استان و کشور قرار می گیرند و از این پس به عنوان عضو خانواده نخبگان مورد حمایت بنیاد قرار می‌گیرند.

نبیونی ادامه داد: اکنون زمینه حضور استفاده نو ورودان بنیاد ملی نخبگان از مزایای طرح شهید وزوایی در طول تحصیل فراهم است و امکانات مالی مختلف در اختیارشان قرار می‌گیرد. کوتاه شدن سربازی برای مدت هشت ماه یا هدایای ازدواج و شرکت در کنفرانس‌های علمی داخلی و خارجی بخشی از مزایایی است که به نخبگان تعلق می‌گیرد.

به گفته وی طرح های مختلفی ازجمله طرح شهید احمدی روشن  برای حضور نخبگان وجود دارد که در تسهیل ارتباط دانش با کار و کارآفرینی موثر است.

وی افزود: امروز اولین کارخانه نوآوری و صنایع خلاق در کشور در البرز افتتاح شد که امیدوارم زمینه‌ای برای حضور نخبگان از  ابتدای تحصیل و تبدیل علم به ثروت را محقق کند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان البرز با اشاره به اینکه بنیاد ملی نخبگان البرز تنها نهاد اداری استان است که به بیش از ۱۲۰۰ نفر  تنها با سه کارشناس خدمات ارائه می‌دهد، تصریح کرد: این بنیاد نباید به نهادی اداری تبدیل شود که نخبگان را در پیچ و خم‌های مرسوم اداری بیندازد. نخبگان به صورت مستقیم می توانند از  خدمات استفاده کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی بنیاد ملی نخبگان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۲۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی

استاندار گلستان در دولت روحانی، به روزنامه هم‌میهن گفت: «سال آینده دست‌کم ۳۷۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت. رئیسی به چاهی افتاد که مجلس قبل، برای روحانی کَند».

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هادی حق‌شناس می‌افزاید: «مجلس قبل، بودجه ۱۳۹۹ را با ۴۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش منابع درآمدی پیش‌بینی کرد تا دولت روحانی را در مضیقه قرار دهد و دیدیم که به کسری بودجه منجر شد؛ اما نکته اینجاست که این کار سبب شد در دولت رئیسی هم این کسری‌ها تکرار شود. به عبارت دیگر چاهی که برای دولت روحانی کندند، خودشان را گرفتار کرده و دولت رئیسی را به چاه انداخته است».

این سخنان از ابعاد مختلف قابل تامل است. نخست این که اکثریت مجلس دهم، حامی دولت روحانی بودند. مجلس دهم، سه فراکسیون داشت که دو فراکسیون آن، متعلق به آقایان عارف و لاریجانی بودند و در کنار هم، متحد دولت روحانی محسوب می‌شدند.

ثانیا، موضوع کسری بودجه هنگفت در دولت روحانی، فراتر از نقش مجلس بود و بیش از هر چیز، به آرزواندیشی برجامی دولت برمی‌گشت. دولت با توقف اصلاحات اقتصادی درونزا و شرطی کردن اقتصاد به برجام، و سپس انفعال مطلق در مقابل عهدشکنی برجام، با سقوط سنگین در آمد نفت مواجه شد و حال آن که به افزایش بی‌رویه هزینه‌ها دامن زده، خزانه ارزی را حراج/ جارو کرده، و تورم ۶۰ درصدی را به ارمغان آورده بود.

ثالثا سخنان استاندار سابق گلستان، اذعان تلویحی به موفقیت نسبی دولت رئیسی است. حق‌شناس می‌گوید «سال آینده ۳۷۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت». این در حالی است که دولت روحانی در سال ۱۴۰۰، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی را به ارث گذاشت.

به این ارثیه باید بیش از هفت برابر شدن حجم نقدینگی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، و سررسید سود و اصل اوراق به میزان ۵۰۰ هزار میلیارد تومان را هم علاوه کرد؛ که در کنار معدل رشد تقریبا صفر درصدی ۸ سال دولت روحانی، به تورم ۶۰ درصدی ختم شد.

وقتی موتور تورم در این سطح انفجاری روشن شد و به مدت چند سال بالای ۴۰ درصد برقرار ماند، نتیجه طبیعی آن باید این می‌شد که رقم کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی سال ۱۴۰۰ (شروع دولت رئیسی) سالانه
۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش یابد.

به بیان دیگر، این رقم به اعتبار انباشت بدهی‌ها و هزینه‌ها و نرخ تورم، باید در سال بعدی به دست‌کم ۷۲۰ هزار میلیارد تومان، و دو سال بعد (۱۴۰۲) به بیش از ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسید؛ اما دولت موفق شده، رقم کسری محتمل را طبق برآورد استاندار دولت روحانی، در سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومان نگه دارد.

این در حالی است که در دو سال گذشته، هزینه‌های زیر هم انجام شده است:
- تسویه ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ها و تعهدات.
- تسویه حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی اصل و سود اوراق.
- تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوق‌های بازنشستگی.
- اختصاص ۴۰ هزار میلیارد برای رتبه بندی معلمان.
- تسویه ۵۴ هزار میلیارد بدهی به بانک مرکزی.

دولت در همین دوره موفق شد صادرات نفت را که به زیر ۳۰۰ هزار بشکه رسیده بود، به حدود ۱/۵ میلیون بشکه افزایش دهد و ضمنا رشد اقتصادی را به بیش از ۴.۵ درصد در سال گذشته برساند.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • قوانینی که می‌تواند ناجی علم و فناوری باشد
  • نشست خبری مدیریت کانون های خدمت رضوی البرز ویژه جشن های دهه کرامت
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه